Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
Kókuszliszt (Coco Belge) |
|
2006.08.01. 12:31 |
Sötétbarna színű, intenzív illatú adalékanyag, amely színezőanyagként és ízesítőként egyaránt használható. Főleg keszeges etetőanyagokhoz. 10-30% arányban. |
Pirított kendermag őrlemény |
|
2006.08.01. 12:30 |
Szinte kivétel nélkül minden etetőanyag alkotóeleme. Átható, de kellemes illata a többi etetőanyaggal együtt adja az etetőanyag meghatározó illatát, amely aroma nélkül is kiváló csalogatóanyag. Az egyenletesen, forgódobos pörkölőben pirított kendermagot szemroppantóval zúzzuk, így a benne levő aroma és olaj nem csapódik ki. Etetőanyaghoz 10-30%-ig adagoljuk. |
TTX (kukorica pogácsa) |
|
2006.08.01. 12:30 |
Főleg pontyos etetőanyagok elengedhetetlen összetevője, de szinte minden etetőanyaghoz hozzákeverhető. 1kg kukoricapogácsához 2,5-2,8 l vizet öntünk. Miután a vizet magába szívta, a pépes anyagot kb. 3kg etetőanyaghoz keverjük és szükség szerint tovább nedvesítjük a keveréket. Célszerű a kék anyagot durva áttörő rostán többször áttörni. |
PV1 |
|
2006.08.01. 12:29 |
Magas fehérjetartalmú kiváló etetőanyag komponens. Főleg a nagytestű halak horgászatához használt etetőanyag adalék. Jól tapad, ezért elsősorban a folyóvízi etetőanyagok fontos alkotóeleme. Etetőanyaghoz 10-30%-ig adagoljuk. |
Pirított lenmag őrlemény |
|
2006.08.01. 12:28 |
Minden etetőanyag alkotóeleme. A pirítás után illata hasonlít a friss kenyéréhez. Halastavi kísérletek során bebizonyították, hogy a beszórt magvak közül legelőször a lenmagot ették fel a halak. Etetőanyaghoz keverve kellemes illatot kölcsönöz, olajtartalma miatt elősegíti a halak anyagcseréjét. Etetőanyaghoz 10-30%-ig adagoljuk.
|
Sajtliszt |
|
2006.08.01. 12:27 |
Szárításos eljárással készített valódi parmezán sajt liszt. Márna, domolykó, paduc horgászatához. 10-20% -os arányban ajánlott az etetőanyaghoz keverni. |
Pirított földimogyoró őrlemény |
|
2006.08.01. 12:26 |
Minden etetőanyag fontos alkotóeleme. Intenzív illata és kellemes íze miatt minden hal csemegéje. Magas fehérjetartalma miatt tartalmas, laktató, minden évszakban kiváló és fontos adalék 10-30% arányban. |
Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
|